Przejdź do głównej treści Przejdź do wyszukiwarki Stowarzyszenie LGD „MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI”

Informacja o wyniku naboru na wolne stanowisko pracownicze

Utworzono dnia 30.05.2019

Lokalna Grupa Dzialania "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI" NABORU NA WOLNE STANOWISKO Pracownicze: Specjalista ds. Rozwoju obszarów wiejskich/ Specjalista ds. Rozliczeń Księgowych - łącznie 1 etat. W wyniku przeprowadzonego naboru na ww.stanowisko wybrana została Pani Aneta Krzysztoń.

Uzasadnienie dokonanego wyboru:

Kandydatka podczas rozmowy kwalifikacyjnej wykazała się odpowiednim poziomem wiedzy niezbędnym do prawidłowego wykonywania obowiązków na stanowiski Specjalista ds.rozwoju obszarów wiejskich oraz Specjalista ds.rozliczeń księgowych w LGD "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI". Kandydatka wykazała się również znajomością zagadnień dotyczących Europejskiego Funduszu Rolnego na rzecz obszarów Wiejskich Oś IV LEADER i znajomością Lokalnej Strategii Rozwoju Stowarzyszenia "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI". W związku z powyższym po zatwierdzeniu protokołu z przebiegu naboru Prezes LGD "MIĘDZY LUDŹMI I JEZIORAMI" podjeła decyzję o zatrudnieniu Pani Anety Krzysztoń na stanowisku Specjalista ds. rozwoju obszarów wiejskich oraz Specjalisty ds. rozliczeń księgowych łącznie 1 etat.

Zegar

Sierpień 2019